טמפרטורה מומלצת לאידוי קנאביס

המשך: טמפרטורה גבוהה (אפוי לגמרי)

אפוי לגמרי (400-430 מעלות צלזיוס / 204-221 מעלות פרנהייט)

טווח זה הוא האזור האידאלי לחילוץ מקסימלי של קנבינואידים. האדים יהיו חמים יותר ופחות טעימים, אבל תחוו את ההשפעות הפסיכוטרופיות החזקות ביותר. טווח זה מתאים ביותר למושב ערב בשל היכולת שלו להשרות עייפות, המכונה גם "נעילת ספה" מתחשק לך.

בטמפרטורות אלו, טרפנים רבים יתכלו במהירות. אם אתה באמת בקטע של טרפנים, עדיף לשמור טווח זה לסוף השימוש שלך, לזמן שאתה באמת רוצה "לעלות". זו החוויה הקרובה ביותר לשריפה בלי באמת לעשן, למרות שזה עדיין יכול לגרום לשיעול.

יתרונות של אידוי בטמפרטורה גבוהה:

  • השפעות עוצמתיות, אופוריה חזקה, עייפות, "נעילת ספה"
  • אידוי מקסימלי של THC
  • אדים חמים יותר עלולים לגרום לשיעול
  • פחות טרפנים, חילוץ קנבינואידים גבוה יותר
  • מפעיל THCV ו-humulene, מדכאי תיאבון שיכולים לעכב את "ה munchies"
  • החוויה הקרובה ביותר לעישון/שריפה
  • טרפנים: הומולן, פיטול, קאריופילן אוקסיד
  • קנבינואידים: Δ8 THC, Δ9THC, CBD, CBN, CBG, CBC, THCA, CBDA, THCV

טבלת טמפרטורות אידוי

להלן נקודות הרתיחה הממוצעות עבור THC, CBD, והטרפנים והקנבינואידים הנפוצים ביותר הנמצאים בקנאביס. לכל תרכובת אורגנית יש פונקציה ייחודית משלה, כך שתוכל לבדוק את הפרופיל של הזן שלך ולהחליט מהי הטמפרטורה המושלמת בדיוק למה שאתה מנסה להשיג איתו.

נקודות רתיחה

לקשת הרחבה של הקנבינואידים והטרפנים בקנאביס יש נקודות רתיחה שונות. הנה מה שאתה צריך לדעת כדי להיות מסוגל להפעיל את התרכובות הללו.

המשך: השפעת הטמפרטורה על החומרים הפעילים

בחירת טמפרטורה משפיעה על סוג הקנבינואידים שמת वाष्पित (vaporited, מתאדים) וזה משפיע על עוצמת וסוג ההיי. תחשוב על החוויה הרצויה לך לפני שתבחר טמפרטורה. באותו אופן, אם יש לך את הפירוט על הזן, תבדוק מהם הרמות של החומרים הפעילים בו. זנים מסוימים מכילים יותר או פחות קנבינואידים משניים.

איזון בין THC ל-CBD

אם אתה רוצה להפחית את העוצמה הפסיכוטרופית של THC, אדות בטמפרטורות גבוהות מספיק כדי לאדות CBD בצורה מיטבית. זה כנראה יעבוד הכי טוב אם אתה מאדה זן קנאביס עתיר CBD, כמו הארלקווין, קנאטוניק, או סוויט אנד סאור ווידו. באותו אופן, הפעלה של התרכובות THCV ו-humulene (תראה את הטבלה הבאה אם אתה מעוניין ב-humulene) יכולה לדכא את התיאבון ולמתן את ה"מ munchies" הבלתי נמנעות.

לא רק THC משפיע על ההיי

עישון אדים לא חייב להתמקד רק ב-delta 9 THC. ממש כמו קנבינואידים, טרפנים יכולים לכוונן את ההשפעות של אידוי קנאביס. בעוד שהומולן מדכא תיאבון, β- קריופילן מגרה את קולטני CB2 ומגביר את הרעב. גם β-מירצן לא יעזור לך להתגבר על ה"מ munchies".

טרפנים משפיעים על יותר מתיאבון

טרפנים עושים יותר מניהול תיאבון. לרבים מהם, כולל d-limonene ו-α-pinene, עשויות להיות תכונות נוגדות דלקת או משככות כאבים.

בחירת זן עם הפרופיל הנכון היא רק ההתחלה. על ידי אידוי בטווח טמפרטורה מסוים, ניתן להפעיל טרפנים ברמת דיוק גבוהה ביותר.

המדריך למציאת הטמפרטורה האידאלית לאידוי וויד

עדיין לא בטוח באיזו טמפרטורה להגדיר את המ vaporizer שלך? זה יכול להיות קשה למצוא את ההגדרה שעובדת הכי טוב בשבילך. הדרך הטובה ביותר להתנסות היא להתחיל בטווח של 177-204 מעלות צלזיוס (350-400 מעלות פרנהייט) ואז לעלות או לרדת בהדרגה בחמisiones של 5-10 מעלות בכל פעם. תנסה קצת הגדרות שונות, בסופו של דבר תמצא את הטמפרטורה המושלמת בשבילך.

כמה טיפים כלליים:

  • לחות הקנאביס חשיבות: אם החומר שלך לח מדי, רוב החום יבוזבז על ייבוש התפרחות. מכשירים לאידוי נוטים לעבוד הרבה יותר טוב ולפלוט יותר אדים עם חומר יבש. תמיד אפשר להניח את הוויד שלך להתייבש בכלי פתוח לכמה שעות או אפילו ללילה שלם; טחינה שלו מראש תזרז את התהליך הזה.
  • טמפרטורה לחומרים מרוכזים: מכשירים אידוי מודרניים מסוגלים בימינו לאדות גם חומרים מרוכזים. הטמפרטורות הטובות ביותר ל-"dabs" ולחומרים מרוכזי CBD יהיו בדרך כלל גבוהות יותר מאשר עבור תפרחות יבשות. אותו עיקרון כללי חל: פחות חום = טעם טוב יותר. עם זאת, אם יהיה יותר מדי חם, תאבד טרפנים יקרי ערך וטעם.
  • התאם את הטמפרטורה לזמן היום: טמפרטורות נמוכות יותר מתאימות יותר לשימוש בבוקר ובמהלך היום, בעוד שטמפרטורות גבוהות יותר מתאימות יותר לשימוש בערב ובלילה.
  • טעם או אפקט פסיכואקטיבי? באופן כללי, טמפרטורות נמוכות יותר תורמות יותר לטעם, בעוד שטמפרטורות גבוהות יותר ייתנו לך את ההשפעות הפסיכואקטיביות החזקות ביותר. נקודת הרתיחה של THC היא בסביבות 157 מעלות צלזיוס (315 מעלות פרנהייט), כך שכל דבר נמוך מכך יפיק השפעות פסיכואקטיביות מינימליות.
  • קנאביס רפואי: CBD נוטה לרתוח בטמפרטורה גבוהה قليל מ-THC, אז קח זאת בחשבון אם אתה משתמש בקנאביס למטרות רפואיות עם זני פשתן או עשירים בקנבידיול.
  • התאמה קלה לטמפרטורת הרתיחה: בדרך כלל תרצה לאדות ב-10 מעלות צלזיוס יותר מנקודת הרתיחה הממוצעת של הטרפנים והקנבינואידים הרצויים, אבל שימו לב שזה יכול להשתנות מעט עם מכשירים או זנים שונים.

כמה בונוסים:

  • שמור על שאריות האידוי: אם אתה מאדה בטווח טמפרטורה נמוך, אל תזרוק את שאריות האידוי (AVB). אם הן ירקרקות, או אפילו חומות בהירות, סביר להניח שהן עדיין מכילות קנבינואידים יקרי ערך. עכשיו הן גם דקרבוקסילציה, שמשמעותה פשוט שהן מוכנות עכשיו לייצור מאכלים או תה.

לתגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

× אנחנו כאן לרשותך